VIDEO

ŠOKANTNA SCENA U TIRANI: Pijan i drogiran divljao kroz pešačku zonu, a onda je usledio UDARAC koji je zapalio mreže!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Pogledajte snimak divljanja na glavnom trgu u Tirani.

Izvor: YouTube/Printscreen/ART VISION

Na trgu Skenderbeg u samom centru albanske prestonice, Tirane, jedan muškarac je uhapšen jer je divljao automobilom. Naime, on je prvo udario u nekoliko automobila, a onda je svojim vozilom uleteo i u samu pešačku zonu.

Sve se desilo juče, kada su se u Albaniji održavali parlamentarni izbori na kojima je najviše glasova osvojio Edi Rama. Muškarac je svojim automobilom divljao odmah pored mesta gde je veliki broj ljudi čekao da se vakciniše protiv korona virusa na punktu za vakcinaciju.

Mladić Klodian Elkeni (22) uspeo je da zaustavi muškarca u automobili i to tako što je uskočio kroz prozor vozila i nogom udario vozača.

Na društvenim mrežama je vrlo brzo postao viralan video snimak uletanja mladića u automobil, a albanski premijer Edi Rama pozvao ga je na sastanak i objavio fotografiju njihovog susreta na društvenim mrežama.

#Hero

Veruje se da je muškarac (32) koji je upravljao automobilom bio pod uticajem narkotika i kod njega je albanska policija pronašla veću količinu marihuane. Istraga će utvrditi motiv ovakvog ponašanja, a policija je navela da u ovom incidentu u centru Tirane niko nije povređen.

Neki albanski mediji su naveli da je vinovnik incidenta navodno rekao da "je bio toliko pijan i nadrogiran da je mislio da je na autoputu".