FOTO

ISTINA O ODNOSU VILIJAMA I HARIJA! Stručnjaci za govor tela analizirali detalje sahrane - KEJT napravila ključni potez!

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

"Pročitan" govor tela članova kraljevske porodice na sahrani princa Filipa!

Izvor: Tanjug/Danny Lawson/Pool via AP)

Vojvoda od Edinburga, princ Filip, sahranjen je u subotu pred samo 30 članova porodice i najbližih dugogodišnjih saradnika, zbog aktuelnih epidemioloških mera u Velikoj Britaniji.

Kraljica Elizabeta II oprostila se u suzama od supruga, a u tašni je nosila dve stvari koje su za njih imale poseban, emotivni značaj. Sada je stručnjakinja za govor tela otkrila šta se moglo "pročitati" na članovima kraljevske porodice!

Prinčevi Vilijam i Hari nisu u dobrim odnosima već duže vreme i prvi put posle godinu dana našli su se oči u oči. Hari je na sahranu iz Amerike stigao bez supruge Megan Markla koja je trudna, ali se Vilijamu pridružila vojvotkinja Kejt Midlton.

Princ Filip sopstvenu sahranu je isplanirao do najsitnijih detalja, na njoj se dogodio neočekivani skandal, a evo šta je značio govor tela članova porodice.

"Kraljica nije imala snage za sahranu, to se jasno vidi jer okleva ulazeći u kapelu. Okreće se iza sebe, traži podršku od članova porodice", objasnila je Džudi Džejms.

Izvor: Tanjug/AP Photo/Jonathan Brady/Pool

"Sedela je pognute glave kako javnost ne bi videla bol na njenom licu. S druge strane, bila je najživahnija od svih članova porodice, što se vidi kada se posmatra kako je razgovarala s njima", dodala je ona.

"Čarls je pokazivao najveći bol, suze su mu curile niz lice. Oči su mu bile crvene i videlo se da mu je čak i maska mokra", objasnila je Džudi.

Sve oči bile su uprte u prinčeve, a Džejmsova kaže da su delovali "prirodno ujedinjeni u bolu" i nimalo izveštačeno.

Izvor: Printscreen/YouTube/BBC

"Hari je u hodu stigao Vilijama i Kejt, hodao je potom između njih i razgovarao sa oboje. Vidi se da to nije bilo isplanirano niti izveštačeno", rekla je ona.

A onda je Kejt uradila ključnu stvar - usporila je.

"Kejt je nakon nekoliko sekundi opuštenog razgovora usporila korak i dala prinčevima trenutak da zaista ostvare vezu i jedinstvo", objasnila je ona.