Svijet

BAJDENOVA ŽENA IZGLEDA "JEFTINO"! Prvu damu prozivaju na mrežama - utegla se u minić i mrežaste čarape! (VIDEO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Džil Bajden (69) se našla susred pravog "rata" na Tviteru gde su se njene pristalice i kritičari posvađali zbog - čarapa!

Izvor: Tanjug/AP Photo/Chris O'Meara

Prva dama SAD Džil Bajden snimljena je prilikom izlaska iz aviona dok je na sebi nosila suknju koja joj je sezala iznad koljena i čarape s vezovima, što su mnogi opisali kao "kombinaciju nedostojnu predsjednikove supruge", a sudeći po kritikama na društvenim mrežama, čini se kako "takav mladalački imidž nije u skladu ni s njenim godinama".

"Ovo izgleda jeftino... Kako joj nije neugodno? Definitivno je prestara za ovakav stil odijevanja! Mora da je pobrkala praznike, možda je mislila da je Noć vještica! Za dodatnih 29,99 dolara mogla je da upotpuni svoj kostim i prikladnom metlom... U svakom slučaju, u 70-oj se ne nose mrežaste čarape i onakve čizme! Bože dragi, pa izgleda kao Madonina baka!", raspisali su se tviteraši.

Pojedini konzervativci takođe su iskoristili priliku kako bi pohvalili Džilinu prethodnicu Melaniju Tramp, insistirajući da bi 50-godišnjakinja u istim čarapama izgledala mnogo bolje.

"Melanija definitivno ima noge za njih, a ne stara Džil Bajden! Ovo je odvratno! Čitav stajling je potpuni nered. Mini suknja? Sve crno? Odjeća je ružna za ženu bilo koje dobi", zaključili su kritičari.

Šta vi mislite?

Tagovi