Maljave grudi

ŽENE "ODLEPILE" ZA GRČKIM PREMIJEROM: Micotakis SKINUO KOŠULJU - mreže se usijale od komentara! (FOTO)

Autor Adela Mulić Izvor mondo.rs

Premijer Grčke Kirijakos Micotakis postao je medijska senzacija kada je otkopčao košulju da bi primio drugu dozu vakcine protiv kovida-19.

Izvor: YouTube/printscreen/GZERO Media

Micotakis je na društvenim mrežama objavio video s komentarom - druga doza vakcine i sve bi se na tome završilo da, umesto da zavrne rukav, nije do pupka otkopčao košulju i razotkrio svoje poprsje.

Britanci su na Tviteru u šali pitali da li će i Boris Džonson poći za njegovim primerom, dok su drugi kometarisali da "imitira Putina", aludirajući na čuvenu fotografiju ruskog predsednika kako nag do pasa jaše na konju.

 "Heteroseksualac sam, ali čak i ja vidim da je zgodan muškarac", napisao je jedan tviteraš, a drugi je primetio da bi to moglo da podstakne ljude da se vakcinišu.

"Grčki premijer Krijakos Micotakis radi sve što je u njegovoj moći da proda narodu vakcinu protiv kovida-19", napisao je on.

"Kirijakos Micotakis je neopisivo seksi. Letim prvim avionom za Grčku", napisao je korisnik Edvin Vilijams.

"Mislim da je vežbao pred ogledalom", napisala je jedna žena, a druga je poslala kometar: "Mamma mia!"

Prvu dozu Micotakis je primio 27. decembra prošle godine zajedno s predsednicom Grčke Katerinom Sakerlaropuluom, i oni su bili među prvima koji su se vakcinisali u toj zemlji

Micotakis je predsednik partije Nova demokratija od 2016. godine, ali je verovatno stekao nove pristalice posle ove fotografije.

Bio je među prvima u Grčkoj koji su primili prvu dozu vakcine u decembru, nakon što je odlučeno da će "državni i politički vrh", pored medicinskih radnika u prvim redovima borbe, biti prvi u redu za vakcinu.

Prema oficijalnim podacima, od početka vakcinacije u Grčkoj do prošle subote ukupno je vakcinisano 79.744 građana.