Svijet

PRIČA KOJA JE ŠOKIRALA SVET - 13 GODINA GA JE ODGAJALA, A ONDA ZAVELA: Marina i Vladimir dobili bebu, porodica ne prašta

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Ona ima 35 godina, njen posinak Vladimir je 14 godina mlađi, a u vezi su od prošle godine. Njegov otac Aleksej Šavirin u međuvremenu se razveo od supruge (sa kojom je bio u braku 13 godina), a ona se uskoro udala za njegovog sina.

Izvor: Instagram/Screenshot/marina_balmasheva

Pre nekoliko meseci svet je šokirala priča o maćehi i pastorku koji su stupili u seksualnu vezu, nakon što ga je ona odgajala od kad je imao sedam godina!

U pitanju je ruska ingfluenserka Marina Balmaševa (35) koja se pre 13 godina udala za Alekseja (45) koji je već imao dete iz prethodnog braka - sedmogodišnjeg Vladimira.

Skoro 10 godina  ga je odgajala kao sopstveno dete, a onda je stupila u seksualne odnose s njim. Marina je ostavila Alekseja zbog njegovog sina, za koga se potom udala, a sada mu je rodila i bebu.

Ono što je posebno šokiralo njene pratioce na Instagramu je činjenica da je, pokazujući jednom prilikom koliko je smršala, objavila upravo sliku na kojoj pozira pored Vladimira kada je imao 7 godina, a ona 22!

Marina je na Instagramu sada objavila sliku bebe koju je dobila sa "pastorkom - mužem", a njen bivši muž, Vladimirov otac se oglasio i rekao da im nije oprostio prevaru.

"Bili su besramni. Vodili su ljubav i kad sam ja kod kuće. Oprostio bih joj prevaru, da me nije prevarila sa mojim sinom. Trčala je u krevet mog sina dok je spavam, nakon toga bi se vratila u krevet pored mene kao da se ništa nije desilo", rekao je.

U međuvremenu, Balmaševa je navodno tražila predbračni ugovor s Vladimirom, kog poznaje od kako je imao sedam godina. Priznala je i da je imala estetske operacije kako bi postala privlačnija za svog posinka.

"Da li se kajem zbog toga što sam uništila porodicu? I da, i ne", rekla je ona svojim pratiocima.

Tagovi