Svijet

VJERUJU DA SE OVDJE NALAZI AMBASADA ZA NLO! Tu je car Konstantin vidio krst

Autor mondo.me Izvor Kurir

U malom mjestu Korio, na sjeveru Italije, 6. juna 2018. godine dogodio se važan događaj koji bi mogao ponovo da promijeni svijet, a može da se mjeri samo sa trenutkom kada je car Konstantin vidio krst na nebu i hrišćanstvo prihvatio kao zvaničnu religiju, piše Kurir

Izvor: Youtube/screenshot/ HISTORY

Tokom noći, oko 23 časa, na nebu iznad Korija nisko su preletjeli vojni avioni F-16 i narod se uznemirio. Kada su stanovnici pogledali kroz prozor, vidjeli su da avioni, praktično, jure veliku svijetleću letjelicu za koju nisu mogli da odrede šta je.

Sjutradan su svi pričali o NLO letjelici, ali je obližnja NATO baza to demantovala.

Na istom mjestu se prije dva milenijuma caru Konstantinu pojavio krst.

Izvor: Youtube/screenshot/ HISTORY

"Polako se uklopila slagalica, jer riječ je o oblasti gdje je prije 2.000 godina car Konstantin doživio proviđenje", kazao je Nik Poup, bivši ministar odbrane Velike Britanije.

Naime, poručnik Aldo Olivero je predstavljao NATO na skupu koji je održan u San Marinu na temu "Susreti sa NLO". On je tom prilikom priznao da su avioni u ovom dijelu Italije imali oko 200 neobjašnjivih susreta sa NLO letjelicama.

"Ova oblast na sjeveru Italije je od praistorije do danas po nečemu, očigledno, važna, ali mi ne znamo da li se nešto nalazi u zemlji ili su nešto vanzemaljci ostavili ovdje", ističe Poup.

Ancient Aliens: EVIDENCE OF ALIEN EMBASSY Hidden in Italy's Mountains (Season 14) | History
Izvor: HISTORY

Teoretičari drevnih vanzemaljaca vjeruju da se tajna krije u planini Pirkirijano gdje se nalazi čuvena opatija San Mikele. Oni vjeruju da se tu krije NLO ambasada!

"Oni redovno dolaze i odlaze iz svojih tajnih baza koje se nalaze u planinama, a mi ih povremeno vidimo", kaže Dejvid Čildres, autor knjige "Tehnologija bogova".

U prilog ovoj teoriji govore i misteriozni crteži Valkamonike na kojima kao da su nacrtani ljudi u skafanderima. Takođe, u ovom kraju su pronalazili od žita zanimljive "crteže" u polju.

Tagovi