Svijet

NAPAD na plaži:"Sram te bilo, moji sinovi gledaju tvoju gu*icu"

Autori mondo.me Danijela Pašić

Plesačica Aurea Miranda uživala je u sunčanom danu na plaži, sve dok je jedna žena nije napala zbog nošenja kupaćeg kostima.

Izvor: Printscreen/TikTok

Ona je terala je da se pokrije i optužila je da je "gola na javnom mestu". Aurea je bila na jezeru La Granž u Njujorku gde je i snimila ovaj neobičan događaj, prenosi Daily Mail.

Ova nepoznata žena govorila je Aurei da pokrije svoju zadnjicu jer su njeni sinovi gledali u nju i da ne sme da bude gola na plaži, iako je nosila kupaći kostim. Budući da je u tenucima napada snimala za TikTok, devojka je uspela i da snimi ovaj napad, a kasnije ga je i objavila na društvenim mrežama.

 "Vidiš onu grupu dečaka tamo? To su moji sinovi. Oni gledaju u tvoju zadnjicu koju pokazuješ na javnom mestu. Da li nemaš pantalone? Jer ja imam jedan par viška. Pokrij svoju zadnjicu. Hvala ti", govori žena na snimku.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Aurea je u svojoj objavi dodala da ta žena nije stavila masku pre nego što je došla do nje i da je prekršila mere socijalnog distanciranja, sve kako bi joj rekla da je neprimereno obučena za plažu.

Nakon objavljivanja videa na svom TikTok profilu, on je brzo je prikupio više od tri miliona pregleda, a ljudi su ostali šokirani ponašanjem nepoznate žene.