UPOZORENJE!

JEZIVO! Mladić (30) umro posle KOVID ŽURKE, prvo poslao POTRESNU PORUKU

Autor Maja Gašić

Bizarni trend sa smrtonosnim epilogom, posledice su tragične.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Nije mali broj onih koji ne veruju da korona virus zaista postoji. Ako pitate pristalice ove i sličnih teorija, celu pandemiju i postojanje "svemoćnog" virusa izmislile su svetske velesile kako bi ojačale vlast i "pročistile" svetsku populaciju.

Među onima koji veruju u ove teorije, našao se i tridesetogodišnji muškarac iz San Antonija. Ispostaviće se da je svoje uverenje platio glavom.

U ovom gradu je organizovana takozvana "kovid žurka", čija je svrha da se "dokaže" da virus ne postoji, odnosno da li će se iko od gostiju zaraziti. Smrtonosnu žurku priredila je osoba inficirana koronom.

"Svrha ovakvih žurki je da se vidi da li je virus stvaran. Organizovala ju je osoba obolela od kovida-19 kako bi se videlo da li opasnost zaista postoji i da li će se neko zaraziti", kaže direktorka Metodističke bolnice u San Antoniju dr Džejn Eplbi.

Da virus nije šala, na svojoj koži je osetio jedan tridesetogodišnjak koji je, nekoliko trenutaka pre nego što će preminuti, dao potresnu izjavu.

"Neposredno pre nego što je ta osoba umrla, pogledala je u medicinsku sestru i rekla: 'Mislim da sam pogrešio, mislio sam da je prevara, ali nije.'", ispričala je dr Eplbi i dodala da se nada da će ljudi shvatiti da bolest ne bira koga će napasti i da niko od nas nije nepobediv, prenosi express.co.uk.

"Ne želim da dižem paniku, samo želimo da podelimo s javnošću neke primere iz života kako bi naše okruženje lakše shvatilo da je virus zaista ozbiljan i da se lako širi", kaže dr Džejn. 

Ove "kovid žurke" sve su popularnije u SAD, najteže pogođenoj državi u svetu. Zaražena osoba organizuje žurku da vidi da li će se virus proširiti i zaraziti još nekoga, a cilj je da se dokaže da je cela priča o virusu prevara. Bilans ovakviz zabava je tragičan, a dokazuje da korona ne bira godine, budući vda su posetjuioci ovajvih žurku u 20im i 30im.