Bizarno!

Smršala 50 kila, pa prevarila muža SA SINOM: "Osjetila sam se poželjno!"

Autor Dragana Tomašević

Bizarna vijest iz Rusije - put do savršene linije i afera koja je šokirala svijet!

Izvor: Instagram/marina_balmasheva

Poznata ruska influenserka Marina Balmaševa (45) dospjela je na naslovne strane ondašnjih medija zbog priče da je u romantičnoj vezi sa SINOM!

U pitanju je zapravo sin njenog, sada bivšeg supruga Alekseja  Vladimir, "kojeg je gledala kako raste".

Vladimir sada ima 20 godina i djevojku - tatinu ženu s kojom čeka dijete! Svoju buduću suprugu, koja je 15 godina starija od njega, upoznao je kada je imao samo SEDAM GODINA!

Slika "prije i posle":

 I sada, kada su saznali da će dobiti bebu!

Ova priča dobija na bizarnosti kada pročitate šta Marina kaže, zašto se upustila u emotivnu vezu s pastorkom.

"Osjetila se ljepšom, poželjnijom, dok je pored sebe stalno imala njega, koji prije nije imao djevojku. Uslijedio je i prvi seks. To im se toliko dopalo da su krenuli da varaju Alekseja gdje su stizali", pišu ruski mediji prenosi Objektiv.

Aleksej je sumnjao da ga supruga, koja se bacila na rigoroznu dijetu, vara - sumnjao je da ima novog momka, a onda otkrio da je riječ o njegovom sinu.

Marina mu je objasnila kako je u fazi povećane težine imala nagon da se ubije i nije znala kako da se izvuče. Vladimir je uvijek bio tu kraj nje, pomagao joj, dok je suprug bio vječito van kuće.Osjetila je seksualnu privlačnost prema momku i vidjevši da dijeta počinje da daje rezultate, željela je da mu "uzvrati" za svu pažnju koju joj je davao.

"Svjesna sam da će se on još mijenjati u narednim godinama. Možda i nađe drugu djevojku, možda se oženi, ali ne vjerujem. Mene obožava, djeluje mi da će biti tu", rekla je Marina Balmaševa za jednu rusku TV emisiju.

Što se Alekseja tiče, on je naglasio kako ga ovo nije previše iznenadilo od Marine jer izgleda cio život ima neku perverziju da muškarce rastavlja od svojih žena.

"Isto je i meni uradila. Znala je da sam oženjen ali me je mamila i željela me je po svaku cijenu da sam rasturio cijelu porodicu. Isto će i Vladimiru uraditi kad uskoro bude upoznala nekog oženjenog ili zauzetog muškarca. To je pali", rekao je Aleksej.