Pogledajte video!

Šokantna tvrdnja: Korona je ODUVEK bila tu, samo smo je sada MI probudili

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Neobična tvrdnja uglednog naučnika zaprepastila svet!

Izvor: Tanjug/AP/Keystone/Laurent Gillieron

Profesor Tom Džeferson sa Oksforda izneo je niz šokantnih tvrdnji o korona virusu!

Profesor sa Oksforda navodi da je korona virus decenijama, možda čak i vekovima, bio prisutan ali "uspavan", dok ga čovečanstvo nije probudilo!

Čitav niz novih otkrića ukazuje da je korona virus bio prisutan, ali nije bio aktivan, jer su njegovi tragovi pronađeni u odvodima u Španiji, Italiji i Brazilu mnogo, mnogo pre nego što je zahvatio svet.

U prilog svojoj tvrdnji, profesor Džeferson podsetio je na primer Samoe, gde je početkom prošlog veka španska groznica napravila haos!

"Godine 1918, oko 30 odsto populacije tadašnje Zapadne Samoe je preminulo od španske groznice. Ali, to je ostrvska zemlja i niko od njih nije imao kontakt sa spoljašnjim svetom. Dakle, ne pričamo mi o stvarima koje odnekud dolaze i nekud idu, već pojavama koje su stalno tu - samo čekaju da ih nešto probudi. Da li su to vremenski uslovi i stanje životne okoline, da li gustina naseljenosti, ne znamo, ali to je svakako mogućnost," rekao je on.

Iako smo nedavno čuli da se korona virus možda prenosi i vazduhom, a ne samo kapljicama, profesor Džeferson smatra da se prenosi kroz kanalizaciju!

Virusolozi u Španiji prošle nedelje su objavili da su tragove korona virusa pronašli u uzorcima iz kanalizacije u martu 2019. godine, ali da je to otkriće "prošlo ispod radara", jer je u toku bila sezona gripa.

Jun je bio najgori mesec od početka pandemije, tokom kojeg su brojke zaraženih premašile deset miliona, a umrlih 500.000 ljudi. Već početkom jula, ukupan broj zaraženih je 11,4 miliona ljudi.

Pogledajte MONDO emisiju o teorijama zavere vezanim za koronu!

Kao i "sve bisere" jednog od naših lekara koji tvrde da je nastao u laboratoriji, Branimira Nestorovića!

Tagovi