Svijet

UPORNI, ISKRENI, ENERGIČNI... Zašto volimo ljude rođene u znaku Ovna

Autor Jovana Vilimonović

Prvi znak Zodijaka je vatreni, kardinalni muški znak. Nije lako biti njegov prijatelj, partner, saradnik, ali mi ih ipak volimo, između ostalog, i iz ovih razloga.

Izvor: Guliver/Getty Images/Dzhulbee

Oni sve vole sami da rade

Nikog ne vole da opterećuju, osim ako baš nešto ne umeju sami. Trude se da svoje obaveze završe brzo i veoma su odgovorni. Ako traže pomoć od drugih misle da ih drugi vide kao slabe ličnosti. 

Direktni su

Ovnovi ne mogu da se suzdrže od reakcija i komentara koji su uvek iskreni. Ipak, to je možda bolje nego da razmišljate šta Vam neko misli. Oni su uvek direktni i ne okolišaju.

Vezuju se brzo ili nikako

Ovnovi jako lako određuju sa kim mogu da budu. Oni znaju odmah ko im odgovara, a ko ne. Ukoliko ih neko požuruje, jako brzo će otići. Samo je bitno da ih ljudi puste da njihova odluka bude da li hoće vezu. Ako sa nekim ne žele da budu ili nisu za vezu, nema šanse da se se predomisle. 

Znaju kad niste iskreni

Ne možete da ih prevarite. Osobe rođene u ovom vatrenom znaku tačno znaju šta mislite, kako se osećate, ali i šta krijete. Zato ne pokušavajte da prevarite Ovna, niti da nešto sakrijete. Sve uspe da primeti.

Uporni su

Nikad ne odustaju. Oni idu glavom kroz zid ako su nešto zacrtali. Nije lako da ih neko pokoleba ako su napravili svoj plan, jer to mora da se ispuni. Veoma su ambiciozni i lako i brzo dolaze do uspeha. Svi ih cene zbog toga što ne prihvataju neuspeh skoro nikada.

Strastveni su

Ovan je jedan od najstrastvenijih znakova u Zodijaku. Jako mu je bitan segment strasti u vezi, a kad nije u vezi, avanture su moguće. Teško je udovoljiti Ovnu, ali vredi da se potrudite jer ovaj znak uvek daje svoj maksimum u vezi, ako mu se neka osoba dopada. 

Energični su

Imaju višak energije u odnosu na druge ljude. Mogu da treniraju svaki dan. Bitno im je da budu aktivni da ne bi bili napeti - može to da bude samostalno treniranje ili neko rekreativno bavljenje sportom. Bitno je da budu aktivni.

Sve ili ništa

Oni rade sve do poslednjeg atoma snage ili uopšte ne pokušavaju. Ne vole da gube vreme i energiju na stvari koje odmah ne idu kako treba, već prelaze na nešto drugo i to im ne pada teško.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi