Epidemija straha

Drama u avionu: Jedva je savladali, namerno kašljala na stjuardesu! VIDEO

Autor modno.me Izvor mondo.rs Izvor Daily Mail

Kabinsko osoblje u avionu je savladalo jednu kinesku putnicu nakon što se ona navodno namerno nakašljala u stjuardesu usred epidemije koronavirusa.

Savladana putnica jer je kašljala u kabinsko osoblje u avionu
Izvor: YouTube/Viral Press

Neidentifikovana žena je bila veoma ljuta nakon što je zadržana u avionu skoro sedam sati, čekajući zdravstveni pregled na koronavirus, nakon što je avion kompanije Thai Airways sleteo na aerodrom u Šangaju prošlog petka.

Na video snimku se vidi putnica koju je savladao muški član posade, nakon što je ona počela da kašlje u jednu od stjuardesa.

Na pomenutom snimku se čuje član posade koji govori na tajlandskom "dođite ovde da mi pomognete da je savladam", pre nego što je rekao jednom od kolega da "donese lisice", navode izveštaji.

Žena je vrištala: "Šta sam pogrešno uradila?", dok joj je drugi član kabinskog osoblja govorio da se "smiri".

Incident je potvrdila pomenuta aviokompanija i navela da su lokalni aerodromi pojačali nivo provera na koronavirus, posebno prema putnicima koji putuju iz visoko-rizičnih zemalja.

U kompaniji su istakli da kabinsko osoblje nije moglo da otvori vrata aviona dok zdravstveni radnici ne obave pregled.

"Putnica iz Kine je bila razočarana što je dugo zadržana u avionu i počela je da kašlje na jednu od stjuardesa. Nakon što su je umirili, objasnili smo joj situaciju i ona se složila da sedne i sačeka zdravstvene provere", naveli su u toj kompaniji. 

Snimak incidenta možete pogledati ispod.

Savladana putnica jer je kašljala u kabinsko osoblje u avionu
Izvor: youtube/Viral Press