Svijet

Putnici odlučili: Ovaj ruski grad će biti hit destinacija 2020!

Autor mondo.me Izvor mondo.rs

TripAdvisor objavio listu destinacija u razvoju, prema oceni putnika – ako je sudeći po tome, ovaj ruski grad će biti hit destinacija ove godine!

Izvor: Guliver/Getty Images/castenoid

TripAdvisor destinacijama u razvoju smatra mesta koja "pametni putnici" planiraju da obiđu ove godine, i koja će biti veoma popularna.

Prema glasovima putnika, izgleda da će hit destinacije ove godine biti ruski Kalinjingrad! Na drugom mestu ove liste je Saranda (Albanija), slede Bejrut (Liban), Luksor (Egipat) i Nausa (Grčka).

TripAdvisor piše o pobedniku, Kalinjingradu, kao "neverovatnom gradu gde se kultura i arhitektura Istočne Evrope i Rusije mešaju kao nigde drugde".

Ovaj sajt objavio je i listu top trending destinacija, odnosno destinacija koje imaju najveći porast pozitivnih komentara i rejtinga u prošloj godini.

Top trending destinacijom proglašen je Koči u Indiji, sledi Luzon na Filipinima, Porto (Portugal) je na trećem mestu, prati Porto Seguro u Brazilu, zatim brazilski Gramado, Lombok u Indoneziji, Da Nang u Vijentamu, na osmom mestu je grčki Zakintos, a na devetoj i desetoj poziciji slede Tel Aviv (Izrael) i Krakov (Poljska).

Tagovi