Svijet

Policajac pobio tazbinu zbog svađe oko prasića pa mirno sačekao kolege

Autor mondo.me Izvor mondo.rs

Policija u Pandžabu u Indiji uhapsila je svog kolegu Kulvindera Singu, zbog sumnje da je iz automatske puške ubio svoju suprugu, taštu, šuraka i šurnjaju i teško ranio šurakovu desetogodišnju ćerkicu.

Izvor: chayakorn lotongkum/iStockphoto

Besan zbog farme prasića Sing je osuo paljbu iz automatske puške i ubio pola tazbine.

Prethodno je, prenose lokalni mediji, otišao u stanicu i uzeo kalašnjikov, pod izgovorom da je hitno poslat na zadatak da juri narko-dilere i da mu treba oružje.

Nakon toga došao je kod tasta na imanje gde su bili njegova supruga i sin i odmah otvorio vatru ubivši suprugu, njenu majku, šuraka, šurnjaju. Pucao je i na šurakovu 10-godišnju čerku koja je sa prostrelnom ranom prebačena u bonicu.

Mediji prenose da je posle masakra, Sing mirno sačekao kolege, a na saslušanju je rekao da je pokolju prethodila svađa oko farme svinja u koju je ulagao zajedno sa tazbinom.

Svađa je počela još prethodne večeri, kada je Singova supruga pozvala policiju i zamolila da ga privedu jer je pijan pretio da će da se zapali.

Kolege su došle u kuću i povele ga sa sobom, ali kad se malo otreznio, on je rekao da je u pitanju porodična svađa i da će sve rešiti u nedelju ujutru, te je zamolio da ga puste da "ide na teren" sa kolegama iz odeljenja za narkotike, a potom kući.

"Izgleda da su šurak i tast prodali nekoliko prasića, a njemu nisu dali novac od zarade. Zbog toga je navodno i izbila svađa u subotu uveče, a završila se ubistvom", rekao je izvor Indian Expressa.

Tagovi