Svijet

Posle "ferarija", novi HIT - Kako Srbin u Švajcarskoj vozi badnjak

Izvor mondo.rs Izvor Blic

Svi su čuli za Srbina iz Švajcarske koji je vozio badnjak u "ferariju", ali ove godine je otišao korak dalje...

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Odlazak po badnjak u šumu na Badnji dan stara je tradicija koja se održala i do današnjih dana.

Ljubiša Marunović, Srbin koji godinama živi i radi u Švajcarskoj, a koji je u žižu javnosti dospio prošle godine, kada je sa luksuznim "ferarijem" dovezao grane hrasta iz šume u svoj porodični dom u Misiju.

On je riješio da i ove godine ponovi isti postupak, a kao prevozno sredstvo ovaj put je koristio luksuzni model "harli dejvidsona", repliku iz blokbastera Rokenrola.

Ljubiša Marunović (54) rodom iz Prokuplja još prošle godine objasnio je za "Blic" da je na ideju došao nakon što je vidio komšije kako u svojim automobilima donose jelke za katolički Božić.

"Vidio sam kako oni stavljaju jelke u svoje automobile za katolički Božić i riješio sam da ove godine i ja odem po badnjak 'ferarijem'. Pre njega sam takođe vozio luksuzne automobile, ali nikada ranije nisam radio ovako nešto", rekao je on tada.

Ove godine, Ljubiša, inače vlasnik radnje "Tefani Pneus" koja se bavi prodajom felni i pneumatika za skupe četvorotočkaše, rešio je da u šumu ode na motoru. Fotografiju pogledajte OVDE.

"Ovaj dan je tradicija, ali i dio zabave. Upravo zbog toga, moja porodica i ja ne propuštamo priliku a da ga ne proslavimo, kako se kaže 'po naški.' Motori su jedna od mojih velikih ljubavi, pa sam motorom pošao po badnjak iako je bilo hladno", rekao je on.

Tagovi