Svijet

"Zli PREDATOR": Ovaj MONSTRUM silovao je najmanje 48 muškaraca! (VIDEO)

Britanski serijski silovatelj Rajnhard Sinaga osuđen je na doživotnu kaznu zatvora zbog silovanja najmanje 48 muškaraca. Sinaga gej student najprije je svoje žrtve drogirao a zatim je snimao svoje seksualno iživljavanje nad njima dok su žrtve bile nesvjesne.

Policija ga povezuje sa više od 190 potencijalnih silovanja.

Ovaj 36-godišnjak je u ranim jutarnjim časovima “lovio” pripite, usamljenje mladiće, u okolini noćnih klubova blizu svoga stana u centru Mančestera.

Ovaj Indonežanin sitne građe predstavljao se kao “dobri samarićanin” koji je žrtvama nudio prostor za spavanje i još pića.

Njegove žrtve – mahom heteroseksualci – gotovo da nemaju sjećanja na to da ih je Sinaga silovao i snimao mobilnim telefonom. Njegov stan su napuštali nesvjesni da se išta slično dogodilo.

Silovatelj potiče iz relativno zdrave porodice iz Indonezije, a u Ujedinjeno kraljevsto je stigao kao student 2007. godine.

Vjeruje se da je počinio čak 159 silovanja u periodu od januara 2015. do maja 2017. godine. Za ove brutalne zločine sudilo mu se u više odvojenih suđenja.

Sinaga već služi kaznu od 88 doživotnih kazni zatvora na koje je osuđen u prva dva suđenja za zlostavljanje 25 osoba između 2018. i 2019. godine. Danas je osuđen u druga dva postupka koja su se vodila zbog 23 druge žrtve. Ukupno, radi se o 48 žrtava za koje je osuđen.

Britanski serijski silovatelj Rajnhard Sinaga
Izvor: youtube/UKCPS



Više od 70 žrtava ovog serijskog silovatelja nisu identifikovane još uvijek.

U presudi se ističe sledeće: “Da je Sinaga zli seksualni predator čije žrtve su bili mladići koji su dolazili u centar želeći samo dobar provod sa svojim prijateljima.”

Jedna od žrtvi ga je opisala kao monstruma.

Sudije su istakle da se radi o veoma opasnom pojedincu koji je nema osjećaj za realnost.

Utvrđeno je da je žrtve drogirao sipajaći im u piće drogu GHB poznatu kao tečni ekstazi, koja u prevelikim dozama može biti  i smrtonosna.

Sinaga je takođe od žrtva uzimao i “trofeje” u vidu novčanika i satova.

Većina njegovih žrtava - uglavnom bili mladići u ranim dvadesetim ili mlađi - nisu želeli da saznaju detalje onoga što su proživeli. Mnogi su izabrali da o ovome ne govore ni roditeljima i najbližem okruženju.

Tagovi