Svijet

STUDENTKINJA ZGNJEČENA U KAMIONU ZA OTPAD, PA SPALJENA: Riješena misterija nestanka mlade Špankinje

Izvor Kurir

Mlada Špankinja zaspala u kontejneru i zgnječena na smrt

Izvor: Printscreen

Agostina Rubini Medina (24), studentkinja koja je sa prijateljima otišla u provod na Majorci, vjerovatno je zgnječen na smrt u kamionu za smeće, a zatim spaljena sa ostatkom otpada, saopštila je policija koja vjeruje da je u pitanju nesrećan slučaj.

Ona je nestala pre više od dvije nedelje nakon noćnog izlaska sa prijateljima u Palmi.

Nacionalna policija Španije sada ima teoriju da se vjerovatno onesvijestila dok je kopala po kontejneru, pretpostavlja se da nađe telefon. Tu joj je pozlilo i zaspala je, pa je radnici komunalnog preduzeća nisu ni primijetili već su je ubacili u kamion gdje je zgnječena i na kraju je bačena na deponiju gdje se spaljuje smeće.

Radnik u prodavnici u blizini autobuske stanice rekao je da je djevojka, koja je bila vidno pijana, svratila da kupi kesu čipsa nešto prije ponoći.

Ubrzo nakon toga, svjedok koji je bio na autobuskoj stanici rekao je policajcima da su videli Medininu tašnu i bluzu uredno složene pored velikog kontejnera.

Podaci praćenja pokazuju da je Medinin telefon bio na tom mjestu oko pola sata pre nego što se preselio na deponiju gdje gubi signal. Vrijeme sa poklapa sa vremenom kad je komunalno preduzeće posjećivalo te lokacije.

Agostina Rubini Medina, za koju je policija rekla da je mršava, imala je nisku toleranciju na alkohol i uzimala je ljekove.

Glavna hipoteza je da je ušla u kontejner da uzme nešto i da je imala nesreću da se loše osjećala u kontejneru - rekao je novinarima inspektor Anhel Ruiz.

Policajci su dodali da je djevojka bila mršava sa veoma niskom tolerancijom na piće, što je pogoršano ljekovima koje je uzimala.