Svijet

KAMALA BI JOŠ JEDNU DEBATU, TRAMP JOJ ODBRUSIO: "Kada borac izgubi meč prvo što traži je revanš"

Izvor Kurir

Tramp je objavio je da neće učestvovati u još jednog predsjedničkoj debati.

Izvor: SAUL LOEB / AFP / Profimedia

Predsjednička kandidatkinja Demokratske stranke Kamala Haris izjavila je na stranačkom skupu u Sjevernoj Karolini, jednoj od američkih država ključnih za ishod novembarskih izbora, da vjeruje da se biračima duguje još jedna debata.

Nekoliko istraživanja javnog mnjenja pokazalo je da je Haris u prvoj predsjedničkoj debati nadmašila republikanskog protivkandidata Donalda Trampa, prenosi Glas Amerike.

Tramp je objavio je da neće učestvovati u još jednog predsjedničkoj debati.

"Kada borac izgubi meč prvo što traži je revanš. Ankete jasno pokazuju da sam, u utorak uveče, pobijedio u debati protiv drugarice Kamale Haris - kandidatkinje radikalne ljevice demokrata. Ona je odmah pozvala na još jednu debatu", napisao je bivši predsednik na društvenoj mreži "Istina", okriviši aktuelnu administraciju za loše stanje u državi.

Donald Tramp je saopštio da odbija novu debatu protiv svoje demokratske rivalke Kamale Haris, u publikaciji na svojoj platformi Truth Social.

"Neće biti treće debate", izjavio je republikanski kandidat, iako je bilo poziva da se održi još jedna debata za mjesec dana.