Svijet

UBICA STAVIO TIJELO DJEVOJČICE U DŽAK I BACIO GA U POTOK! Otkriveni JEZIVI detalji zločina koji je potresao Tursku

Autor Aleksandar Blagić

Tijelo djevojčice Narin Guran pronađeno je na jugoistoku Turske nakon 19 dana potrage.

Izvor: @aratbaris_/X

Tijelo djevojčice Narin Guran (8) pronađeno je u lokalnom potoku na oko dva kilometra od njenog sela u okrugu Baglar u Dijarbakiru na jugoistoku Truske, piše "NTV". Tijelo je pronađeno nakon 19 dana potrage.

Ona je nestala 21. avgusta, a ministar unutrašnjih poslova Ali Jerlikaja je saopštio da je njeno tijelo pronađeno posle 19 dana potrage. U potrazi su učestvovala dva tima za specijalne operacije Žandarmerije, dva psa tragača, dron i dva podzemna uređaja za snimanje.

"Nažalost, nestalo dijete, Narin Guran, pronađeno je mrtvo oko 08.45 ujutru, u džaku u potoku, prekriveno kamenjem, zajedno sa odjećom koju je nosila kada je poslednji put viđena", rekao je guverner Dijarbakira Murat Zorluoglu.

Pretpostavlja se da je djevojčica ubijena. Navedeno je da je tijelo stavljeno u džak koji je ostavljen kod potoka. Bio je prekriven granjem i kamenjem kako ne bi izazvao sumnju kod prolaznika.

"U okviru našeg rada na ponovnom pretraživanju svih prethodno pretraživanih područja, ovo područje potoka Egertutmaz je ponovo pretraženo i tijelo nestale djevojčice su pronašli naši timovi Specijalista Žandarmerije JAK i JOH", dodao je guverner Zorluoglu.