Svijet

Melanija odlučila da kaže veliku istinu o Donaldu Trampu: Snimak bivše prve dame usijao mreže

Autor Nevena Davidović

Video snimak Melanije Tramp je u crno-bijeloj verziji sa dramatičnom muzikom.

Izvor: X/@MELANIATRUMP/Screenshot

Supruga bivšeg predsjednika Amerike Donalda Trampa, Melanija Tramp, objaviće knjigu "Melanija" 1. oktobra.

Bivša prva dama Amerike je objavila na društvenim mrežama dramatičan crno-bijeli video snimak, rekavši da je vrijeme da u memoarima kaže svoju istinu.

"Pisanje ovih memoara za mene je bilo duboko lično i razmišljajuće putovanje", rekla je ona u video-snimku objavljenom na njenim nalozima na društvenim mrežama.

"Kao osoba koja je često bila predmet javne kontrole i lažnog predstavljanja, osjećam odgovornost da razjasnim činjenice", rekla je supruga Donalda Trampa uoči objavljivanja memoara pod nazivom "Melanija".

"Vjerujem da je važno da podijelim svoju perspektivu: istinu", rekla je ona na snimku.

Snimak bivše prve dame SAD podijeljen je juče na društvenoj mreži X, a već ima gotovo 5 miliona pregleda.

Ova 54-godišnja bivša manekenka, koja se udala za Donalda Trampa 2005. još u julu ove godine je najavila objavljivanje memoara.

U promotivnim materijalima, izdavač "Skyhorse Publishing" nazvao je knjigu "intimnim portretom žene koja je živjela izvanrednim životom".

Knjiga će sadržati "priče i slike koje nikada ranije nisu dijeljene u javnosti", naveo je njen izdavač.

Video od 48 sekundi počinje tako što bivša prva dama govori direktno u kameru. Takođe, sadrži scene iz vremena provedenog u Bijeloj kući, uključujući i putovanje u Afriku i rad na njenoj kampanji "Budi najbolji".

Tu su i neke fotografije iz perioda dok se bavila manekenstvom i kao mlada majka sa sinom Baronom. Prikazan je njen suprug Donald Tramp, piše "Daily Mail".

Video je u crno-bijeloj verziji sa dramatičnom muzikom.