Svijet

Soraja dobila 3 metka u glavu na spavanju! Otkriven motiv brutalnog masakra, sestra dobila 54 godine zatvora

Autor Aleksandar Blagić

Simon Alves dobila je kaznu zatvora od 54 godine zbog organizacije ubistva njene sestre, njenog supruga i njihovog djeteta zbog nasljedstva od skoro milion funti.

Izvor: društvene mreže

Simon Gon alves Resende osuđena je na 49 godina zatvora zbog organizacije ubistva porodice njene sestre, piše "Miror". Njen sin Mateus dobio je 49 godina zatvorske kazne zbog saučesništva, dok su dva muškarca, Diego Moreira i Gabrijel Botrel dobili po 50 godina zatvora zbog egzekucije tročlane porodice.

Kako je istraga utvrdila, zločin se dogodio 17. februara 2017. godine zbog nasljedstva od milion funti. Ubijeni su poznati advokat u Rio de Žanieru Vagner da Silva (43), njegova supruga Soraja gon alves Resende (37) i njihova desetogodišnja ćerka Đovana Resende Salgado.

Trostruko ubistvo vatrenim oružjem dogodilo se u kući u Rio de Žaneiru. Kada su policija i Hitna pomoć stigli na mjesto zločina, majka i ćerka već su bile mrtve, a otac je davao znake života

On je kasnije podlegao povredama u bolnici. Inspektori su utvrdili motiv koji nije do kraja dokazan, da je zločin naručen i organizovan zbog potencijalnog nasljedstva od blizu milion funti, odnosno 949.200 funti.

"Okolnosti zločina su jezive. Ubistva su počinjena u ranim jutarnjim časovima dok su svi spavali. Takođe, ubistva su se dogodila u porodičnoj kući, mjestu koje bi trebalo da bude sigurna lokacija za članove porodice", rekla je na suđenju sudija Juliana Besa Feraz Kruktine.