Svijet

VLASNIK TELEGRAMA UHVAĆEN U PARIZU SA DJEVOJKOM

Autor Teodora Orlandić Izvor Kurir

Durov se krije iza tamnih naočara, gejmerka koja je uhapšena s njim uživa u šetnji

Izvor: Kurir / PRINTSCREEN TELEGRAM

Vlasnik Telegrama Pavel Durov "uhvaćen" je na ulicama Pariza u šetnji sa Julijom Vivalovom, djevojkom koja je bila u njegovom avionu po slijetanju na aerodrom kod Pariza, gde je i uhapšen 24. avgusta.

Sud u Parizu je pre pet dana ukinuo pritvor Durovu radi njegovog prvobitnog ispitivanja i eventualnih optužbi. On je stavljen pod sudski nadzor, zabranjeno mu je da napusti Francusku i mora da položi kauciju u iznosu od pet miliona eura.

No, izgleda da ova mjera nije mnogo uznemirila vlasnika najpopularnije aplikacije, kojem su francuski paparaci konstantno "za petama", pa su ga uslikali odlično raspoloženog u šetnji. Fotografije je objavio kanal Mash na Telegramu. 

Izvor: Kurir / PRINTSCREEN TELEGRAM

Rus je uhvaćen u opuštenom izdanju, a iako je pokušao da se sakrije iza tamnih naočara i kačketa, u tome nije uspio. Možda bi i prošao inkognito da paparaci nisu prepoznali plavušu u njegovom društvu. Julija Vivalova, gejmerka i kriptoinvestitorka, koja je privedena sa Durovim nakon slijetanja njegovog privatnog aviona na aerodorom blizu Pariza, nije ni pokušala da sakrije svoj identitet.

Atraktivni par snimljen je kako opušteno i sa osmjehom na licu uživa u šetnji pariskim ulicama. 

Izvor: Kurir / PRINTSCREEN TELEGRAM

To je bila i udarna vijest i naslovna strana jednog od najpoznatijih francuskih listova "Paris Match".


Pavel Durov je optužen za šest krivičnih djela, uključujući upravljanje onlajn platformom u cilju obavljanja nezakonitih transakcija. Moraće u policiju da se javlja dva puta nedeljno.