Svijet

Pronađena 2 tijela u potonuloj luks jahti u Italiji! Za četiri osobe se još traga: "Nema nade da je neko živ"

Autor Jana Desovski

Izvor blizak pretrazi rekao je da su dva tijela pronađena unutar potonule jahte u Italiji.

Izvor: Twitter/Virgili del fuoco/Screenshot

Ronioci koji tragaju za telima žrtava Bajesove jahte pronašli su dva tijela. Na brodu su bile 22 osobe, od kojih je 15 spaseno. Tijelo kuvara jahte, Rekalda Tomasa, već je ranije pronađeno, potvrdila je italijanska obalska straža za Skaj njuz.

Izvor blizak pretrazi rekao je da su dva tijela pronađena unutar jahte. Identitet ovih osoba još nije poznat. Četiri osobe se i dalje vode kao nestale, od 22 osobe koje su bile na brodu kada je potonuo. Ronioci su tražili preživjele u nadi da bi neki mogli biti zarobljeni u vazdušnim džepovima unutar broda, ali stručnjaci vjeruju da su male šanse da je neko živ.

Osim britanskog milijardera Majka Linča i njegove ćerke Hane, nestali su i Džonatan Blumer, predsjednik kompanija Hiscok i Morgan Stanley International, njegova supruga Džudi Blumer i Kris Morvilo, partner u Kliford Čensu i njegova supruga Neda Morvilo. Ronioci iz lokalne vatrogasne službe ušli su u vodu na mjestu brodoloma u srijedu popodne sa lampama, prenosi Skaj njuz. Na mjestu nesreće viđeni su i helikopter i policijski gliser.