Svijet

PAPARACO SA MAKRONOVE JAHTE: Procurile slike predsjednika i prve dame Francuske

Autor Miloš Škrbić

Otkako je 2017. godine postao najmlađi lider Francuske još od Napoleona, Emanuel Makron je u žiži javnosti zbog braka s 24 godine starijom Brižit Makron, koja mu je ranije bila nastavnica

Izvor: EPA / DYLAN MARTINEZ / POOL

Francuski predsjednik Emanuel Makron sa suprugom Brižit i porodicom odmara na francuskoj revijeri, tačnije u Fort de Bregansonu, zvaničnoj rezidenciji francuskih predsjednika.

Makron je nedavno kupio i manji brod za koji je izvdovijio 335.000 evra, te su paparaci pojurili da ih slikaju, a imali su i šta da vide.

Brižit Makron je fotografisana kako uživa na brodu u jednodelnom kupaćem kostimu u plavoj boji, a poznato je da su ovaj model i boja vrlo popularni ove sezone.

Iako ima 71 godinu, Bržit izgleda zaista fenomelano, a to dokazuju i njene izvajane noge i vitka figura koju godinama održava.

Ona je preko kupaćeg obukla i plavu košulju, a kačket i naočare za sunce savršeno su se uklopili u ovaj ljetnji stajling.

Naravno, tu je i predjsednik Emanuel koji takođe izgleda sjajno u 46. godini.

Otkako je 2017. godine postao najmlađi lider Francuske još od Napoleona, Emanuel Makron je u žiži javnosti zbog braka s 24 godine starijom Brižit Makron.

To je šokiralo mnoge, posebno nakon što se saznalo da je sve počelo još u Makronovim školskim danima kada mu je današnja supruga bila nastavnica.