Svijet

POGINULA NAJLJEPŠA RUSKA BAJKERKA TATJANA! Popularna influenserka se zakucala u kamion i ostala na mjestu mrtva

Autor Uroš Matejić

Tatjana motorom udarila u kamion, prije toga joj zabranjen ulazak u EU.

Izvor: Instagram/tanechkaozolina

Influenserka poznata kao "najljepša ruska bajkerka" poginula je kada se njen motor zakucao u kamion dok je bila na odmoru u Turskoj. U pitanju je Ruskinja Tatjana Ozolina, poznata po svojih osam miliona pratilaca na društvenim mrežama pod nalogom "MotoTanya". Ona je nastradala kada se vozila na putu između Mugle i popularnog ljetovališta Bodrum prije nego što je došlo do nesreće.

Lokalni mediji pišu da je bajkerka poginula na licu mjesta prije dolaska bolničara nakon što je izgubila kontrolu nad svojim crvenim motorom marke BMW i sudarila se sa kamionom u blizini Milasa. Onur Obut, turski bajker koji je bio sa njom, preživio je nesreću, ali je zadobio teške povrede i nalazi se u bolnici. Mediji pišu da treći bajker, koji je bio sa njima, nije povrijeđen.

"Najljepša ruska bajkerka"

Ozolina je bila poznata kao "najljepša ruska bajkerka" i ima oko pet miliona pratilaca na TikToku, dva miliona na Jutjubu i oko 970.000 na Instagramu. Njoj je nedavno zabranjen ulazak u Evropsku uniju na grčkoj granici tokom ljetnje ture zbog sankcija Rusiji zbog rata u Ukrajini. Njena posljednja objava na društvenim mrežama bio je kratak klip sa tursko-grčke granice.

"Bila sam uznemirena što nisam uspjela da se vozim po Evropi, ali ne previše, jer sam znala da se to može dogoditi. Tako da idem dalje, da osvajam prelijepu, toplu i gostoljubivu Tursku", rekla je ona.

Mnogi su se na društvenim mrežama oprostili od nje, a među njima je i Andrej Ivanov, šef asocijacije "MotoMoscow": "MotoTanya više nije sa nama, imala je divan život, milioni su je pratili. Nju su obožavali, zavidjeli joj, divili joj se, kopirali je, nagrađivali kao vrhunsku blogerku i, istovremeno, ogovarali i klevetali je. Sada je ostalo samo njeno sjećanje. Lijepo spavaj", napisao je on.

BONSU VIDEO: