Svijet

HOROR U LUKSUZNOM RIZORTU! Majku dvoje djece lansirali sa džinovskog jastuka na vodi, ona slomila vrat i poginula

Autor Jana Desovski

Žena koja je bila sa dvoje djece na ljetovanju je poginula kada su je lansirali sa džinovskog jastuka na vodi.

Izvor: YouTube/screenshot

Filipinka Ketrin Egam Meksivan (43) umrla je nakon što je slučajno pala na glavu i slomila vrat 11. jula u ljetovalištu Pinkis Floating Cottage u gradu Lapu-Lapu na ostrvu Olango na Filipinima, piše Dejli mejl.

Mekevan je poginula dok je isprobavala džinovski jastuk na naduvavanje na vodi koji funkcioniše kao katapult. Kada jedna osoba legne ili sjedne na jedan kraj jastuka, druga skoči na drugi kraj i katapultira osobu u more.

Mekevan je poginula jer je nakon lansiranja u vazduh sletjela na jastuk, a ne u more. Dejli mejl piše da je pala direktno na glavu i slomila vrat.

Nakon što je pala na glavu, Mekevan se otkotrljala u more. Spasioci su joj pritekli u pomoć kada su primijetili da se ne kreće. Iz vode ju je izvukao 21-godišnji radnik odmarališta Džej Pol Ontong.

Nakon nesreće, Filipinka je prebačena u Memorijalni bolnički centar Visente Soto u Sebu Sitiju na Filipinima, gdje je bila u komi do 19. jula, kada je preminula.

Žena poginula na letovanju
Izvor: Youtube/GMA Integrated News

Navodi se da je osoba koja ju je "lansirala" u vazduh bio zaposlenik odmarališta Pinki's Floating Cottage na ostrvu Olango. Dejli mejl piše da je žena na Filipine došla na odmor sa suprugom Kenom Meksivanom i njihovo dvoje djece.

Vlasnici odmarališta rekli su da će platiti troškove liječenja i sahrane Ketrin Egam Mekivan.