Svijet

(UZNEMIRUJUĆE) RAZJARENI BIKOVI UPALI U PRODAVNICU, PA SE USTREMILI NA ŽENE! Isplivao jeziv snimak napada (VIDEO)

Autor Vasilisa Grgurević Izvor Kurir

U dramatičnom događaju koji se desio prošle nedelje u Rišikešu u Indiji, razjareni bikovi napali su dvije žene u jednoj prodavnici.

Izvor: Printscreen

Indijke su se suočile sa zastrašujućim iskustvom 12. jula, kad su dva divlja bika upala u prodavnicu u Rišikešu, u Utarakandu (Indija). Snimak incidenta pokazuje kako ogromna goveda, zaokupljena žestokom borbom, stihijski upadaju u prodavnicu i ruše sve pred sobom, a onda se ustremljuju na kupce.

Bikovi, koji su u početku bili zaokupljeni borbom i udarcima glavama, iznenada su agresiju preusmjerili na žene kada je jedna pokušala da pobjegne penjući se na robu.

Šokantni snimak prikazuje jednog bika kako kidiše na Indijke koje padaju: životinja je panično skočila na njih, razbacujući torbe i robu koja je žene zaštitila od ozbiljnijih povreda.

Hrabri prodavac je brzo intervenisao, popevši se na svoje proizvode i štapom isterao jednog od bikova, praveći prostor ženama da pobjegnu, a potom je isterao i drugog bika, koji je bio zarobljen iza žena.

Žene su dobro prošle, uz par manjih ogrebotina, zahvaljujući torbama i drugim drangulijama.

Izvršni službenik Tanver Marvah iz "Muniki Reti Nagar Palika" izjavio je da su u toku napori na uklanjanju životinja lutalica sa ulica kako bi se spriječili slični incidenti u budućnosti.