Svijet

LJUDSKI OSTACI PRONAĐENI U KOFERU U BRISTOLU! Uočili muškarca koji se čudno ponaša, onda je uslijedio horor!

Autor Nevena Davidović

Vjeruje se da su žrtve dvojica muškaraca.

Izvor: YouTube/Sky News/Screenshot

Engleska policija uhapsila je 34-godišnjeg muškarca nakon što su u dva kofera u Bristolu i stanu u zapadnom Londonu u Šepards Bušu pronađeni ljudski ostaci.

Nakon što su otkriveni djelovi tijela, uslijedila je potraga, a muškarac je presretnut na stanici "Temple Meads" u Bristolu u ranim jutarnjim satima u subotu.

Istražitelji vjeruju da su ostaci pronađeni na adresi u Šepards Bušu povezani sa ostacima pronađenim u dva kofera bačena u srijedu u blizini Kliftonovog visećeg mosta.

Policija vjeruje da su ostaci povezani s ljudskim ostacima pronađenima u Bristolu kao i da žrtve dvojica muškaraca piše Sky News.

Formalna identifikacija tek treba da bude obavljena. 

Policajci iz Bristola dobili su dojavu o muškarcu koji je uočen kako se ponaša sumnjivo u blizini visećeg mosta Klifton u srijedu nešto prije ponoći, s "nabubrelim" kovčegom iz kojeg je lila krv.

Muškarac je, nakon reakcije prisutnih pobjegao ostavivši prtljag. Policija koja je ubrzo nakon toga stigla na mjesto incidenta otkrila je da je u kovčegu, zajedno s drugim koji se nalazio nedaleko od mosta, bilo ljudskih ostataka.