Svijet

"PAO" ZLOGLASNI NARKOBOS POSLE 2 GODINE BJEKSTVA! Odala ga ženina lokacija na društvenim mrežama, kačila i slike

Autor Jana Desovski

Narko-bos Ronald Roland uhapšen je nakon što je bio u bjekstvu poslednje dvije godine. Policija mu je ušla u trag prateći objave njegove supruge na društvenim mrežama.

Izvor: Savezna policija

Odbjegli narko-bos je konačno uhvaćen kada je njegova supruga objavila slike na društvenim mrežama. Ronald Roland je dvije godine bio u bjekstvu sa suprugom Andrezom de Limom i njihovom ćerkom zbog brojnih zločina. Uspješno su uspjeli da izbjegnu zakon prije nego što je de Lima podijelila njihovu lokaciju na društvenim mrežama, navodi TV Globo u emisiji Fantastico.

Ona je dijelila brojne lokacije, uključujući Kolumbiju, Francusku i Dubai, a vlasti su mogle da uđu u trag njihovom kretanju. Potraga je okončana kada je federalna policija u Brazilu upala u njihov dom dok su spavali. Policija je takođe uhapsila još osam osoba, kao i zaplijenila novac, drogu, oružje i više vozila.

Roland (50) je imao veze sa nekoliko narko kartela širom Meksika i navodno je oprao skoro milijardu funti - a dio novca je prošao kroz prodavnicu bikinija njegove žene.