Svijet

OVAJ MONSTRUM JE SAMOSTRIJELOM UBIO 3 ŽENE! To su supruga i ćerke sportskog komentatora, u toku potjera za njim

Autor Uroš Matejić

Vjeruje se da je u trostrukom ubistvu korišćen samostrijel.

Izvor: Police of Hartfordshire

Na sjeveru Londona u toku je potraga za muškarcem za koga se sumnja da je naoružan samostrijelom, nakon što su tri žene ubijene u utorak uveče. Policija je saopštila da traga za 26-godišnjim muškarcem, po imenu Kajl Kliford, koji je povezan sa smrću žena i koji bi mogao biti u sjevernom dijelu Londona ili susjednom okrugu Hertfordšir. Policija je u utorak uveče pozvana u kuću u Bušiju u Hertfordširu, gdje je zatekla tri teško povrijeđene žene.

Sve žene, za koje se vjeruje da su u srodstvu, kasnije su preminule od zadobijenih povreda, navodi policija. Prema navodima policije, one imaju 25, 28 i 61 godinu i ubijene su tokom, kako se vjeruje, "ciljanog incidenta". Vjeruje se da je u trostrukom ubistvu korišćen samostrijel, iako je policija u srijedu saopštila da je možda korišćeno i drugo oružje.

Policija je pozvala javnost da ne prilazi osumnjičenom. Britanska ministarka unutrašnjih poslova Ivet Kuper rekla je da je policija "potpuno obaveštava" o trenutnoj potjeri. "Gubitak tri ženske života u Bušiju prošle noći zaista je šokantan. Moje misli su sa porodicama i prijateljima onih koji su ubijeni", napisala je Kuper u srijedu.

Britanski Telegraf nezvanično saznaje da su ubijene žene supruga i dvije ćerke sportskog komentatora Bi-Bi-Sija Džona Hanta (58). Hant je navodno pronašao svoju ženu i ćerke.