HOROR

OTAC HTIO DA UDAVI DVOJE DJECE NA PLAŽI! Pojavila se slika automobila sa mJesta horora, a onda se desilo čudo

Autor Jana Desovski

Policajac je ugledao parkirano vozilo na plaži i čuo je jak vrisak iz vode.

Izvor: Policija West Havena

Policija je zaustavila oca koji je pokušao da udavi dvoje male djece na plaži u SAD, saopštile su vlasti.

Kako je saopštila policija, policajac je bio u patroli u gradu Vest Hejven u državi Konektikat, kada je juče oko 2.30 po lokalnom vremenu ugledao terenac parkiran na plaži. Policajac je tada prišao vozilu i čuo "glasno vrištanje iz vode", dodala je policija. Dok se približavao, primjetio je da su u vodi odrasli muškarac i dvoje male djece.

"Dok je policajac ulazio u vodu, odrasli muškarac sa djecom se udaljavao od njega i vikao na policajca da se skloni", dodala je policija. Policija je saopštila da je "u tom trenutku postalo očigledno da je muškarac namjerno davio svoju djecu".

Prvi policajac koji je stigao uspio je da dođe do čoveka i zaustavi ga, a ostali policajci, koje je u međuvremenu pozvao radio vezom, pomogli su mu da izvede djecu na obalu.

"Brza reakcija policije spasila je živote djece"

Djeca su dobila hitnu pomoć i prebačena su u bolnicu, gde su ostala na intenzivnoj nezi, saopštila je policija. Njihov otac je priveden.

"Nema sumnje da je brza reakcija naših službenika spasila živote ove djece" saopštila je policija, koja još uvek istražuje incident.