Svijet

ĆERKU (5) SNIMALA U EKSPLICITNOM IZDANJU! Fotografije slala drugu za 150€ - Oglasila se njemačka policija

Autor Ivana Vlajković

Majka je ćerku od pet godina snimala u eksplicitnom izdanju.

Izvor: YouTube/Printscreen/DW Documentary

Iris S. (39) našla se pred regionalnim njemačkim sudom u Vupertalu gdje je osuđena na četiri godine zatvora zbog prodaje po**ografskog materijala njene tada petogodišnje ćerke.

Majka je zapala u tešku finansijsku situaciju i kako nije imala da plati račune došla je na jednu odvratnu ideju. Napravila je po**ografski materijal svoje ćerke i prodala materijal poznaniku za 150 eura. Iris je za pet fotografija i jedan video-snimak dobila 150 eura, međutim, u Tužilaštvu pretpostavljaju da je bilo više fotografija.

Materijal je pronađen kod muškarca koji je objasnio od koga ga je dobio što je dovelo do razotkrivanja majke djevojčice. Inače, Iris je u stanu gdje je po**ografski sadržaj napravljen živjela sa ćerkom i sinom. Najstarija ćerka je živjela sa ocem. Na video-snimku se vidi djevojčica, oskudno odjevena, kako mokri.

Iris je na sudu priznala da je umješana u zločin i objasnila da je slike i video prodala starom školskom drugu sa kojim je u kontakt došla preko društvenih mreža. Prema rekonstukciji, žena je od poznanika tražila novac da plati račune što je on i uradio bez da je tražio bilo šta za uzvrat. Međutim, nakon nekog vremena je tražio fotografije njene ćerke.

Žena je odbila da podjeli po**ografski materijal, ali joj je on zaprijetio da će je prijaviti socijalnoj službi. Pošto je već vodila bitku za starateljstvo, jer najstarija ćerka je pripala ocu, žena je uplašena učinila ono što se od nje tražilo. Njena osmogodišnja ćerka i sin se trenutno nalaze pod starateljstvom države.

Kako su prenijeli nemački mediji, sudija je rekao da dijete nije pretrpelo fizičku traumu zbog postupaka njene majke.

Presuda još nije pravosnažna.