Svijet

ŠOKANTNO: Alisija i njen dečko imali odnos na pristaništu, a kada se pojavila policija uradila je nešto NEOČEKIVANO

Autor Milica Mrvaljević Izvor Kurir

Žena sa Floride koja je uhvaćena "na djelu" na pristaništu u Napulju zaronila je u vodu u pokušaju da pobjegne od policije u ponedjeljak popodne, saopštile su vlasti.

Izvor: Printscreen/TikTok

Ipak, bjekstvo nije donijelo mnogo koristi 20-godišnjoj Alisiji Razo - pokupila ju je patrola na plaži čim je stigla na obalu, prema policijskom izvještaju.

Policijska uprava Napulja primila je više prijava o muškarcu i ženi koji su imali odnos iza zaključane kapije istorijskog pristaništa oko 4:30 popodne tokom užurbanog praznika Dana sjećanja.

Razo i Zadok Vestfild, 23, još uvijek su bili na pristaništu kada su policajci stigli.

Dok su se njih dvoje pokušavali da obuku odjeću, Razo se pomjerila na ivicu mola i skočila - uprkos komandama policajaca da ostane gdje je bila.

Vestfild, koji je bio potpuno nag kada je policija stigla, ostao je na licu mjesta.

Rekao je policajcu da su on i Razo doplivali do kraja mola i namjeravali da skoče, ali su umjesto toga završili imajući odnos.

Svjedok događaja je rekla policiji da je sa četvoro djece, starosti od 7 do 15 godina, uživala u danu na plaži u blizini mola, kada su primijetili Raza i Vestfilda gole na javnom mjestu.

Policiji je rekla da su njena maloljetna djeca postavljala pitanja o tome šta subjekti rade.

Razo i Vestfild su optuženi za upad i remećenje mira.

Razo je dodatno optužen za pružanje otpora hapšenju bez nasilja.

Obojica su privedeni i pritvoreni istog dana.

Ikonični pristan, koji se nalazi oko 1.000 stopa u Meksičkom zalivu, samo je djelimično otvoren za posjetioce otkako ga je 2022. teško oštetio uragan Ian.