Svijet

DIJAMANT NA RUCI GOTOVO VEĆI OD PRSTA: MOĆNI MILIJARDER SE ISPRSIO ZA PRSTEN ŠESTE VJERENICE U 92. GODINI!

Autor Marija Milošević Izvor Kurir

Manje od godinu dana nakon što je otkazao svoje poslednje vjenčanje, bivši predsjednik Foxa, 92-godišnji milijarder Rupert Merdok zaprosio je novu partnerku, s kojom je prije nekoliko mjeseci započeo ljubavnu vezu.

@246Paps / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Izvor: Kurir/Backgrid UK/Profimedia/

Sada su uhvaćeni u šetnji sa psom, a dijamantni prsten na ruci Elene Žukove privukao je najveću pažnju zbog svoje veličine.

DIGGZY / JESAL / SPLASHNEWS.COM / SPLASH / PROFIMEDIA
Izvor: Kurir/Splash/Profimedia

 Buduća Rupertova supruga, 67-godišnja molekularna biološkinja Elena očito je od njega već dobila vjerenički prsten, a dijamant je gotovo veći od njenog prsta.

Američkom milijarderu i medijskom mogulu ovo će biti peto vjenčanje, koje sprema u 93. godini života, a Merdok je obećao da će to zaista biti njegova poslednja svadba.

DIGGZY / JESAL / SPLASHNEWS.COM / SPLASH / PROFIMEDIA
Izvor: Kurir/Splash/Profimedia/Diggzy/Jesal

 Ovo je drugi put da je Merdok vjeren u godinu dana, te se već govori kako će se vjenčanje održati na Merdokovom kalifornijskom imanju Moraga, gdje posjeduje i vinograd.

Prošlog marta je objavio da će se oženiti Anom Lesli Smit, ali vjenčanje je otkazano samo nekoliko nedjelja kasnije.

DIGGZY / JESAL / SPLASHNEWS.COM / SPLASH / PROFIMEDIA
Izvor: Kurir/Splash/Profimedia/Diggzy/Jesal

 Merdok i Žukova navodno su počeli da se zabavljaju prošlog ljeta, tek što je raskinuo vjeridbu s bivšom. Žukova je poznata kao majka rusko-američke kolekcionarke umjetninca Daše Žukove, bivše supruge ruskog oligarha Romana Abramoviča.

Inače, iz prethodnih brakova Merdok ima šestoro djece: ćerku Prudens Makleod s prvom suprugom Patrišom Buker, ćerku Elizabet i sinove Lahlana i Džejmsa s drugom suprugom Anom Man i ćerke Grejs i Kloi s trećom suprugom Vendi Deng.

Merdok i njegova četvrta supruga, bivši supermodel Džeri Hol, nisu dobili decu tokom šestogodišnjeg braka.