Svijet

KRISTINU (21) PRONAŠLI SA JEZIVIM POVREDAMA! 5 dana joj se ljekari borili za život, oglasila se porodica

Autor Jana Desovski

Djevojka Kristina iz Engleske je ubijena 18. februara kada je napadnuta u svom stanu.

Izvor: Derbyshire Police

Porodica 21-godišnje djevojke iz Derbišira koja je ubijena u februaru se oprostila od nje. Za njeno ubistvo optužen je 30-godišnji muškarac, ali se na suđenju izjasnio da nije kriv. Kristinu Everet Hikson je navodno napao Kejn Tejlbi u stanu u Ridingsu u Derbiširu 18. februara, prenosi Dejli Mejl.

Prevezena je u bolnicu sa povredama opasnim po život i umrla je pet dana kasnije. Policija u Derbiširu objavila je saopštenje porodice preminule djevojke. Pisalo je: "Kristina je bila radosna, ljubazna i nježna. Bila je jedna od četiri voljene sestre. Njena šarmantna priroda uvijek je tražila najbolje u svima i svemu. Imala je najzarazniji osmijeh i smijeh koji je mogao da uljepša čak i najmračnije dane. Njen gubitak će zauvijek ostaviti prazninu u našoj porodici koja nikada neće biti popunjena jer je ona zaista bila jedan od pravih životnih blagoslova i nedostajaće neopisivo."

Tejlbi je sada u policijskom pritvoru i suđenje će biti 29. jula. Policija Derbišira saopštila je da su policajci pozvani tog kobnog 18. februara i da im je prijavljeno da je žena napadnuta u Grinhil Lejnu, Ridings. Nije poznato više detalja o tome kako je djevojka ubijena.