Svijet

ALIGATOR ODGRIZAO RUKU PECAROŠU NA JEZERU! Žena odmah pozvala u pomoć - "Otkinuo mu je, više je nema"(VIDEO)

Autor Uroš Matejić

Aligator odgrizao ruku pecarošu na Floridi.

Izvor: Profimedia

Veliki aligator odgrziao ruku u pecarošu na jezeru na Floridi. Predator je napao muškarca u nedelju popodne na jezeru u Penbruk Fervejsu. Кomisija za očuvanje ribe i divljih životinja Floride procijenila je da je aligator bio dugačak skoro tri metra.

Mještanin Ron Prist navodi za FOX 35 da se bizaran incident dogodio u njegovom dvorištu i da je njegova supruga mahnito zvala hitnu pomoć: "Aligator ga je ščepao za ruku i onda su se kotrljali na zemlji", rekao je Prist i dodao da je neposredno prije napada video pecaroša kako namotava ribu.

Napad aligatora
Izvor: Youtube/Zachary Alan Betts

Ronova supruga pozvala je policiju da prijavi napad. Vatrogasna spasilačka služba okruga Lejk objavila je snimak poziva.   

Prist vjeruje da je aligator jurio veliku ribu koju je pecaroš uhvatio. Aligator se nakon napada vratio u vodu, međutim, pronađen je i upucan. Ruka muškarca je pronađena i poslata u medicinsku ustanovu u Orlandu u slučaju da može da se zašije za telo. Aligator dugačak skoro tri po metra, podsetimo, ranije je odgrizao ruku jednom mladiću koga je u poslednjem trenutku spasio gost obližnjeg bara na Floridi.