Svijet

OTKRIVENA STRAŠNA ISTINA O SMRTI ČLANA KRALJEVSKE PORODICE! Bio zet princa i živio život iz bajke, sve se SRUŠILO

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Tomas Kingston, član kraljevske porodice, oduzeo je sebi život.

Izvor: Victoria Jones / PA Images / Profimedia

Smrt Tomasa Kingstona (45), člana kraljevske porodice i supruga lejdi Gabrijele Vindzor, zapanjila je svijet. Otkriveno je, nažalost, da je Tomas sebi oduzeo život. 

Istraga je pokazala da je pored tijela Kingstona pronađena sačmara, i da je na glavi imao "stravičnu ranu". Još uvijek nije poznat motiv samoubistva. 

Kingston se prije pet godina oženio lejdi Gabrijelom, a par je živio život iz bajke, kažu upućeni. Zet princa i princeze od Kenta pronađen je mrtav u šupi na imanju svoje porodice, vrijednom tri miliona funti.

Detalji još uvijek nijesu poznati - Tomas je ručao sa roditeljima, potom je otac izašao da šeta pse, i po povratku nije zatekao sina. Majka je izašla da ga traži, a otac se uključio u potragu i razvalio vrata šupe. Zatekao je strašan prizor, tijelo svog sina.

Nije jasno šta je Tomasa natjeralo na ovaj korak. Lejdi Gabrijela važi za ljubaznu članicu kraljevske porodice, nije "visoko" na listi nasljednika prestola, i par je živio mirnim životom bez pretjeranog luksuza.

Povodom Tomasove smrti oglasio se čak i kralj Čarls, koji se trenutno liječi od raka. Tražio je od osoblja Bakingemske palate da pruži svaku podršku Gabrijeli, njenim roditeljima ali i porodici Kingston.