Svijet

JEZIVI SNIMAK SE ŠIRI INTERNETOM: DIJETE VOZILA U OTVORENOM PRTLJAŽNIKU, A ŠTA JE REKLA KAD JE UHAPŠENA ŠOKIRALO JE SVE!

Autor Milica Mrvaljević Izvor Kurir

Majka iz Džordžije uhapšena je nakon što je uhvaćena na viralnom video snimku kako vozi niz lokalni put sa svojim 12-godišnjim sinom kako sjedi u prtljažniku njenih kola, saopštila je policija.

Izvor: Youtube/fox5atlanta

Dajana Deniz Šafer (36) optužena je za nepromišljeno ponašanje i podnijeta je tužba za kršenje sigurnosti nakon što su policajci u nedjelju pogledali snimak na društvenim mrežama i ušli u trag, napisala je policijska uprava okruga Gvinet na Fejsbuku.

U snimku se pominje 'Gvinet okrug', ali nije jasno gdje je tačno snimljen ili kada se incident dogodio”, saopštilo je odjeljenje. „U gepeku je bio veliki predmet zajedno sa detetom."

Na slikama se dijete može videti u prtljažniku vozila.

Policajci su ušli u trag automobilu, koji je imao tablice van države, i pronašli su je u njenoj kući u Dulutu u utorak i uhapsili je, saopštila je policija.

Šafer je navodno rekla policiji da je dječaka najterala da sjedne u gepek kako bi se uvjerila da kolijevka za bebe koju je kupila preko interneta ne izleti iz automobila dok je ona vozila, i uputila ga da se drži za nju, navodi policija.

Ona je zatvorena u zatvor okruga Gvinet, a dječak je smešten kod rođaka, saopštila je policija.