Svijet

U RUSIJI RASPISANA POTJERNICA ZA ZVIJEZDOM ONLIFENSA! LOLA SKINULA MAJICU ISPRED SVETINJE, RUSI BIJESNI (FOTO, VIDEO)

Autor Aleksandar Blagić

Rusija je pokrenula istragu protiv ukrajinske manekenke zbog fotografije ispred Kremlja 2021. godine.

Izvor: Not supplied / WillWest News / Profimedia

Lolita Bogdanova, poznatija kao Lola Zečica, slikala se bez brusa ispred Kremlja na Crvenom trgu u Moskvi 2021. godine i zbog toga je protiv nje pokrenuta istraga, prenosi "Dejli Mejl". Bogdanova je poznata ukrajinska manekenka i model Onlyfans-a.

Ona je tada pokazala grudi pred kamerama, a stavljena je na međunarodnu potjernicu Kremlja danas po nalogu ruskog Ministarstva unutrašnjih poslova, piše ruski portal "Readovka". Ova fotografija je tada izazvala pravi skandal jer se u pozadini vidi i katedrala Svetog Vasilija, ona se u međuvremenu izvinila svim vjernicima, ali je saopštila da je fotografija nastala godinama ranije i da ga nije ona objavila.

Bogdanova nije uhapšena, ali je potpisala sporazum po kojem neće napuštati Rusku Federaciju do završetka istrage. Jedan crkveni zvaničnik je izneo zahtjev da ona iskaže "pokajanje".

Trenutno nije poznato da li je u Rusiji, vjeruje se da je u inostranstvu. Lolita Bogdanova je porijeklom iz Makijevke u Ukrajini koja je sada pod kontrolom ruske vojske.