Svijet

INDIJAC O KOME SU PISALI SVI SVJETSKI MEDIJI ODSJEKAO GLAVU ŽENI: Jeziv snimak, krvav šeta selom, prijeti mještanima

Autor Đina Radulović Izvor Kurir

Pomahnitali muškarac ubio je suprugu u Indiji nakon čega je sa odsječenom glavom nesrećne žene u rukama šetao i igrao po selu!

Izvor: Kurir/Screenshot/Daily Mail Video

Gautam Gučajt (40) iz sela Čistipur u blizini Кalkute brutalno je nožem ubio suprugu Pulrani (27) u znak osvete jer je vjerovao da mu je bila nevjerna.

Monstruozno ubistvo se dogodilo tri godine nakon što je Gučajt dospio na naslovne strane širom svijeta jer je skočio u ograđeni prostor sa lavovima u zoološkom vrtu i spasilo ga je osoblje.

Na snimku, koji je nastao nakon ubistva, vidi se ubica, natopljen krvlju svoje supruge, kako glavu nosi po selu pokazujući šta je uradio. Takođe se vidi kako glavu iz koje još curi krv podiže i upozorava mještane da se drže podalje.

Mještani navode da je Gučajt zatim otišao u park gdje je zaplesao sa glavom u rukama. Na kraju je sjeo na klupu dok je glavu i mačetu spustio pored sebe. Tu je i uhapšen.

Gučajt je sve vrijeme pričao da je njegova žena imala aferu iza njegovih leđa i da je to bio njegov razlog za odsijecanje glave.

Policija je pronašla ostatak tijela u njihovoj kući.

,,Motiv ubistva će nam postati jasan tek nakon detaljne istrage. Na osnovu dokaza vjerujemo da je ubistvo možda bilo izazvano porodičnom svađom",navode iz lokalne policije.

Ovo nije prvi put da je Gučajt dospio na naslovne strane.

Prije tri godine je otišao u zoološki vrt i skočio u lavlji kavez. Tada se govorilo da je bio obučen kao sveti čovjek i da je bio pijan. Zadobio je rane na ramenu i vratu i osoblje zoološkog vrta ga je spasilo u poslednjem trenutku.