Svijet

"MORAMO DA SE BORIMO PROTIV ZLA, ON ĆE USKORO BITI KAŽNJEN": Oglasila se žena Alekseja Navaljnog - uperila prst u Putina

Autor Uroš Matejić

Julija Navaljni je upravo govorila na Minhenskoj bezbjednosnoj konferenciji.

Izvor: Youtube/EU Debates | eudebates.tv/screenshot

Supruga Alekseja Navaljnog, Julija, upravo je govorila na Minhenskoj bezbjednosnoj konferenciji.

"Hvala vam što ste mi dali priliku da govorim i svi ste čuli za užasne vijesti. Razmišljala sam o tome da li treba da dođem ovdje i stanem ispred vas ili da se vratim svojoj djeci i pomislila sam šta bi Aleksej uradio na mom mjestu. Sigurna sam da bi i on stajao ovdje na bini. Ne znam da li treba da vjerujemo u ove užasne vijesti koje smo dobili od zvaničnih medija, jer oni već godinama rade ovakve stvari. Mi ne možemo da vjerujemo Putinu i njegovoj vladi, oni konstantno lažu", rekla je Julija i dodala:

"Ali, ako je ovo istina, voljela bih da Putin i svi ljudi oko njega, njegova porodica, njegovi prijatelji, vlada znaju da će biti kažnjeni za ono što su uradili sa našom zemljom, mojom porodicom i sa mojim mužem. Oni će biti izvedeni pred lice pravde i ovaj dan će uskoro doći. Željela bih da pozovem svu međunarodnu zajednicu i sve ljude na ovom svijetu da se okupimo i da se borimo protiv ovog zla", dodala je.