Svijet

ISPLIVALI DETALJI SUSRETA KOJE JE IŠČEKIVAO SVIJET: Evo gdje je princ proveo noć i da li je sklopljeno epsko pomirenje

Autor Gordana Šćepanović Izvor Kurir

Kako strani mediji navode, princ Hari "bi rado prihvatio" da se sastane sa svojim bratom Vilijamom, međutim noć je proveo u jednom londonskom hotelu.

Izvor: Youtube/screenshot/Timeline - World History Documentaries

 Kako navodi Mark Dajer, zajednički prijatelj prinčeva, sasvim je razumljivo što do njihovog zajedničkog susreta neće doći, a čija netrpeljivost datira od tragične smrti njihove majke, princeze Dajane.

Princ Vilijam će do daljeg ostati fokusiran na svoju suprugu Kejt koja se oporavlja od operacije abdomena i privremeno će odsupiti od javnih dužnosti sve do Uskrsa.

Izvor: Youtube/screenshot/Timeline - World History Documentaries

Kako strani izvori navode, vojvoda od Saseksa doletio je juče iz Kalifornije kako bi mogao da bude svega 45 minuta sa kraljem Čarlsom.

Hari nije proveo noć u kraljevskoj rezidenciji i ne namjerava da ostane zadugo u Londonu i već se priprema za svoj put nazad u Montesito gdje živi sa suprugom Megan Markl i njihovo dvoje djece Arči i Lilibet.

Vojvoda, kako se saznaje, pridružiće se Megan sljedeće nedelje za komemorativni događaj Inviktus igara koje se održava u Vankuveru.

Oni koji su bliski princu Hariju, navode da je vojvoda bez obzira na sve, ipak voljan sa se sastane sa svojim otuđenim bratom: "Vojvodin glavni razlog zbog kojeg je otputovao u London je zapravo susret sa njegovim bolesnim ocem. Mada, ako ipak iskrsne prilika da se vidi i sa princom Vilijamom, on će i to rado prihvatiti."

Hari koji se ukrcao na jedanaestočasovni let, odletio je u Englesku bez supruge Megan Markl i njihovo dvoje djece, Arčija i Lilibet.

Da podsjetimo, Harijev i kraljev odnos je poljuljan od smrti kraljice Elizabete II i kako je saopšteno otac i sin nijesu bili u kontaktu kada je vojvoda proslavio svoj 39. rođendan.

Izvor: Profimedia