Svijet

KO JE SIN DONALDA I MELANIJE TRAMP - Baron ima 17 godina, a visinom privlači veliku pažnju: Naučio i slovenački jezik

Autor Ivana Lazić

Melanija i Donald Tramp imaju sina Barona, koji ima 17 godina, a visinom je privukao pažnju javnosti.

Izvor: Profimedia/AFP/Giorgio Viera

Sin Melanije i Donalda Trampa ima 17 godina, a visinom je privukao pažnju javnosti. Baron Tramp je visok čak 201 centimetar, a nedavno je uslikan na posljednjem ispraćaju svoje bake Amalije Knavs.

Rođen je 20. marta 2006., djetinjstvo je proveo u luksuznom porodičnom penthausu u Njujorku, dok je pohađao prestižne privatne škole na Upper West Side-u na Menhetnu, piše People.

Kada je Donald izabran za predsjednika i počeo svoj mandat u januaru 2017, Baron i Melanija su ostali na Menhetnu kako bi on mogao da završi školsku godinu. Tog ljeta stupio je u episkopsku školu Sv. Endru u Merilendu i zvanično se preselio u Bijelu kuću sa ostatkom porodice.

Dok su Donaldova starija djeca - Ivanka, Donald Tramp mlađi, Erik i Tifani igrali uloge u predsjedništvu svog oca, Baronova privatnost je pomno čuvana. Čak i nakon što se Donaldov mandat završio, Melanija je nastavila da štiti svog sina od očiju javnosti.

"Uvijek ga je stavljala na prvo mjesto. Ona je dobra majka", rekao je izvor za People u martu 2023.

Kada se Trampovo predsjedništvo završilo 2021. godine, otkriveno je da će Baron pohađati privatnu školu Oxbridge Academy u Palm Beach-u na Floridi, gdje se očekuje da će diplomirati 2024. godine.

Baron je sa dedom i bakom naučio slovenački, a navodno je volio samo jela koja mu je kuvala baka Amalija.

(Mondo, I.L.)

Tagovi