Svijet

MLADIĆ TRČAO DA STIGNE NA LET, A ONDA GA JE USISAO MOTOR AVIONA! Kamere snimile njegove poslednje minute života! (VIDEO)

Autor Jana Desovski

Mladić Kajler Efinger je snimljen kako otvara vrata na aerodromu koja su predviđena za hitne slučajeve i trči prema avionu u čarapama.

Izvor: YouTube/FOX 13 News Utah/Screenshot

Kamere na međunarodnom aerodromu Solt Lejk Siti u američkoj državi Juta 1. januara snimile su čovjeka koji mahnito pokušava da otvori kapiju na aerodromu, a zatim koristi izlaz u slučaju nužde i trči ka avionu na pisti. Kako piše The Messenger News, u pitanju je 30-godišnji Kajler Efinger i, nažalost, pronađen je mrtav u motoru aviona.

Sigurnosni snimci pokazuju da Kajler pokušava da otvori zaključana vrata na aerodromu. Zatim je uspješno otvorio vrata za hitne slučajeve i spustio se niz stepenice. Na poslednjem snimku, Efinger je prikazan kako trči ka avionu u čarapama i sa patikama u rukama.

Nedugo zatim pronađen je onesviješćen ispod aviona, unutar motora. Istraga je pokazala da je Kajler ušao u jedan od motora aviona Delta erlajnsa. U tom trenutku avion je stajao na podlozi za odleđivanje, a motor se okretao. Policija Solt Lejk Sitija rekla je da je Efinger bio bez svijesti kada su ga pronašli. Hitne službe su ga izvukle iz usisne haube motora, koja usmjerava strujanje vazduha ka ventilatoru motora.

mladić avion
Izvor: Youtube/ FOX 13 News Utah

Potvrđeno je da je bio na listi putnika i da je imao važeću kartu za Denver u KoloraduPolicija je saopštila da je pronađen mrtav dok su se drugi putnici ukrcavali u avion. Kontrolori letenja kontaktirali su letelicu i naredili pilotu da ugasi motor. Putnici su odmah evakuisani iz aviona, koji je trebalo da otputuje za San Francisko. Uprkos pokušajima da mu spase život, Efinger je proglašen mrtvim na licu mjesta.

Posle strašne tragedije, Kajlerov otac, Jud Efinger, rekao je da je njegov sin putovao da posjeti svog djeda na samrti i da se skoro deceniju borio sa bipolarnim poremećajem. "Uvijek je bio dobronamjeran, ali maltretiranje koje je doživio tokom školovanja duboko je uticalo na njegovo mentalno zdravlje... Kajler jednostavno nije mogao da shvati zašto su se ljudi tako ponašali prema njemu. Želio je da bude svačiji prijatelj, volio je da skija i igra fudbal, imao je najveće srce i dobru dušu, a sve se to, nažalost, donekle iskorišćava u našem društvu", rekao je shrvani otac.