Svijet

KASEL S 30 GODINA MLAĐOM DJEVOJKOM NA PLAŽI! RASKINHUO SA TINOM, ALI NAŠAO NJENU DVOJNICU!

Izvor Kurir

Francuski glumac i reditelj Vensan Kasel (56) uživao je na plaži u Riju de Žaneiru sa svojom novom djevojkom, brazilskom manekenkom Narom Baptistom (27).

Izvor: Kurir/DILSON SILVA / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Time je glumac napokon i potvrdio kako je njegov petogodišnji brak s manekenkom Tinom Kunaki (26), s kojom ima i ćerku, gotov.

Kasel, koga inače ne smatraju ljepotanom, iako je zaveo brojne ljepotice, i Baptista su na plaži ležerno čavrljali i smijali se, a zatim su se i okupali u moru. Nara je pokazala svoju besprekornu figuru u oskudnom smeđem kupaćem kostimu.

Izvor: Kurir/DILSON SILVA / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Izvor: Kurir/DILSON SILVA / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Podsjetimo, francuski glumac i brazilska manekenka Nara Baptista (27) počeli su 'opasno' da flertuju preko Instagrama te su se zajedno provodili u Riju de Žaneiru.
Glasine o novoj romansi su gotovo pa potvrdili kada je Brazilka objavila niz selfija s opisom 'Tvoja', na šta joj je Kasel na portugalskom odgovorio: 'Tvoj'.

Brojni izvori tvrde da je do kraha ljubavi Vensana i Tine došlo zbog njegove nevjere, koja je bila razlog i njegovog razvoda od italijanske ljepotice Monike Beluči. Isto tako, mnoge je šokirala sličnost Tine i Nare.