Svijet

NIJE MOGLA DA VJERUJE, ODMAH SE UHVATILA ZA GLAVU! Skrivali se tokom Hamasovog MASAKRA, a onda... (VIDEO)

Autor Uroš Matejić

Nakon sati i sati provedenih u skloništu tokom Hamasovog masakra, specijalna jedinica 'Okec' je ovoj majci i sinu donijela vijest da su bezbjedni.

Izvor: X/printscreen/@IDF

Izraelska vojska objavila je na Tviteru video snimak spasavanja majke i njenog sina koji su se zatvorili u sklonište da bi se sakrili od napada Hamasa prošle subote. "Nakon sati i sati provedenih u skloništu tokom Hamasovog masakra, naša specijalna jedinica 'Okec' je ovoj majci i sinu donijela vijest da su bezbjedni", napisali su uz video.

Na snimku se vide pripadnici specijalne jedinice "Okec". Oni u skloništu uvjeravaju ženu da su izraelska vojska i da može da im otvori vrata: "Mi smo IDF, mi smo IDF. Sve je u redu. Kako ste?", može se čuti kako kažu.

Tada im žena otvara vrata skloništa držeći se za glavu, a oni je pitaju ima li još nekoga tamo. Ona je odgovorila da je sa njom sin, što se vidi na snimku nakon što su specijalci ušli u sklonište. "Da li treba da bude još neko ovdje ili ste vas dvoje tu?", pitali su specijalci, a žena je potvrdila da su ona i dječak bili sami.

BONUS VIDEO: