Svijet

"UMRIJEĆEŠ, JEDNOG DANA ĆE I TEBE UPUCATI!" Monstruozna poruka Erdoganovog saradnika premijeru Izraela (FOTO)!

Autor Aleksandar Blagić

Nasif Jilmaz, zamijenik ministra prosvjete Turske, je na brutalan način reagovao na upis izraelskog premijera Benjamina Netanjahua.

Izvor: YouTube/screenshot/Al Arabiya English

Nasif Jilmaz, zamijenik ministra prosvjete Turske, je na brutalan način reagovao na upis izraelskog premijera Benjamina Netanjahua, piše "The Times of Israel". Izraelski premijer je na svom "X" nalogu, nekadašnjem "Tviteru", objavio snimak bombardovanja Gaze, a Jilmaz mu je uputio jeziv odgovor, neki bi to čak protumačili i kao direktnu prijetnju.

"Times of Israel" navodi da je Nejtanjahu trebalo da posjeti Tursku u narednim mjesecima nakon što je prvobitna posjeta, koja je bila zakazana za jul, otkazana zbog ugradnje pejsmejkera. U Njujorku su se u septembru po prvi put u istoriji sastali turski predsjednik Redžip Tajip Erdogan i premijer Izraela Benjanim Nejtanjahu.

"Jednog dana će i tebe upucati. Umrijećeš", stoji u poruci Jilmaza izraelskom premijeru.

Izraelski list navodi da je tokom 2022. godine došlo do otopljenja odnosa te zemlje i Turske, nakon godina animoziteta između njihovoh lidera. Problemi su bili u najvećoj mjeri zbog turske podrške palestinskoj ekstremističkoj organizaciji Hamas.

BONUS VIDEO: