Svijet

GLAVA ILI POLNI ORGAN! Zarobila dečka ćerke i uputila jezivu pretnju - "Htjela sam da ga podsjetim kad ima ODNOSE..."

Autor Aleksandar Blagić

Bonita Lin Vela je napala dečka svoje ćerke dok je bila pod dejstvom marihuane, da bi kasnije uspjela da napravi sporazum sa tužilaštvom.

Izvor: Johnson county Sheriff department

Bonita Lin Vela (35) iz Indijanopolisa u Sjedinjenim Američkim Državama je napala dečka svoje ćerke nožem dok je bila pod dejstvom marihuane, da bi kasnije uspjela da napravi sporazum sa tužilaštvom. Ona je priznala da ga je napala jer je sumnjala da je on zlostavljao njenog dvogodišnjeg sina, brata njene ćerke 28. decembra 2013. godine, piše "Dejli Mejl".

Držala ga je tri sata zarobljenog u montažnoj kući komšije. Dobila je kaznu od 10 mjeseci kućnog pritvora, pratiće je policija putem nanogice. Kasnije će Vela morati i na savjetovalište.

Mladić koji je bio žrtva je ispričao da je ona imala pomoć dvije osobe i da je prijetila da će ga oni izvesti u dvorište, vezati za drvo, pucati mu u glavu, a potom ostaviti njegovo tijelo da pojedu životinje. Potom ga je Vela ucjenila - ili će ga ubiti ili će joj dozvoliti da mu odsječe polni organ.

Policija je saopštila da je Vela imala namjeru da ga "ošteti" za cio život kako bi se uvijek toga prisjećao kada ima intimne odnose u budućnosti. Vela se branila riječima da nije željela da mu naudi i da ga povrijedi.

Kako je svađa trajala, Vela ga je vrijeđala zbog maltretiranja njeng sina, a on ju je molio da ne pozove policiju a pritom je i negirao da je zlostavljao njenog sina. Potom ga je isjekla po polnom organu, a jedan od pomagača je sve snimao.

Žrtva je navela takođe da je Vela bila pod uticajem droge i da je bila "van sebe", kao i "ekstremno bijesna". Vela, međutim, priznaje da je koristila marihuanu, ali da nije sigurna da li je koristila još neku nedozvoljenu supstancu.

BONUS VIDEO: