Svijet

UZNEMIRUJUĆE! BRAT I SESTRA PRENOSILI UŽIVO SVOJU SMRT: Skočili sa 24.sprata - tinejdžer izgovorio dvije riječi za kraj

Autor Ivana Lazić

Brat i sestra počinili su samoubistvo kada su skočili sa 24.sprata zgrade u Kijevu, a stravičan zločin planirali su nekoliko dana prije.

Izvor: Telegram

Brat i sestra, od 17 i 18 godina, prenosili su uživo na društvenim mrežama kako skaču u smrt sa 24. sprata zgrada u Kijevu. Na uznemirujućem snimku vide se mladić i djevojka kako skaču sa balkona držeći se za ruke. Mogu se čuti i poslednje riječi koje je mladić prije skoka uputio sestri.

"Volim te", čuje se na snimku.

Lokalni mediji navode da su tinejdžeri počinili samoubistvo u ponedeljak u 11.10 sati u zgradi u kojoj su prethodno iznajmili stan. Potiču iz grada Berezana.

Izvori iz istrage tvrde da su dječak i djevojčica živeli u sirotištu, a da su nedavno aktivno koristili drogu i bili su depresivni.

Dan prije samoubistva napravili su Telegram kanal koji su nazvali "Hodajući mrtvaci" i 30 minuta prije tragedije objavili su nekoliko desetina video snimaka u kojima govore kako se pripremaju za smrt.

Takođe se vidi kako konzumiraju narkotike.Tinejdžeri su naveli i da su prošlog ponedeljka "odlučili da počine samoubistvo" i da im je "cijela nedelja bila teška".