Svijet

JEZIV SUDAR! RASTE BROJ ŽRTAVA U GRČKOJ! 4 osobe poginule, 53 povrijeđeno - Naš autobus frontalno naletio na automobil

Autor Uroš Matejić

Prema informacijama, 53 osobe su povrijeđene i prevezene su kolima Hitne pomoći u bolnice Kilkis i Solun.

Izvor: Rina

Prema pisanju grčkih medija, četiri osobe su poginule, dok je njih 53 povrijeđeno u nesreći koja se dogodila jutros nešto prije 7 časova na putu Atina - Evzona, u opštini Pajonija Kilkis, dok je na zvaničnoj stranici vatrogasne službe iz te zemlje, za sada je potvrijeđena smrt troje putnika.

Nesreća se dogodila kada je turistički autobus na sprat srpskim registarskim oznakama i 78 putnika frontalno naletio na automobil sa četiri putnika. Trojica putnika automobila nastradali su odmah, a ranije je saopšteno da je četvrti teško povrijeđen. Nije poznato iz kog vozila je četvrta žrtva.

Ubrzo nakon što je došlo do nesreće, drugi automobil iz Srbije naletio je na vozilo, ali dvoje putnika, žena i dijete, nisu povrijeđeni. Autobus i jedan automobil završili su pored puta.

Prema informacijama, 53 osobe su povrijeđene i prevezene su kolima Hitne pomoći u bolnice Kilkis i Solun. Na lice mjesta izašla je policija i vatrogasna jedinica sa 18 vatrogasaca i 6 vozila. U akciji je učestvovalo 12 vozila hitne pomoći i 3 mobilne medicinske jedinice. Autobus "KTEL Kilkis" ponudio je pomoć, kako bi prevezao putnike autobusa, preneli su grčki mediji.

BONUS VIDEO: